انواع بسته بندی فلفل دلمه ای گلخانه بزرگ کوثر
انواع بسته بندی
فلفل دلمه ای گلخانه بزرگ کوثر
550 1179 × 11300 × 30079× 550
نگهداری فلفل دلمه ای در سردخانه
این فلفل شیرین به رنگهای سبز روشن، قرمز، نارنجی، ارغوانی و حتی سفید در اندازه و رنگهای مختلفی وجود دارد ، اگر عاشق آشپزی هستید، احتمالا فلفل دلمهای را امتحان کردهاید پس نیاز دارید تا روش نگهداری فلفل دلمهای در یخچال و فریزر به مدت طولانی را بدانید.
فلفل دلمه را به روش درست نگه دارید تا کمی بیشتر از آن لذت ببرید ؛ فلفل دلمه طعم خوشایندی دارد که به خوبی در سالاد، سوپ، خورش، و گوشت استفاده و روی آتش کباب میشود و یا با گوشت، سبزیجات و پنیر سرو میشود.
همچنین میتوانید با ساندویچ پنیر نیز استفاده کنید. این همه چیز نیست ؛ این فلفل همچنین منبع غنی از ویتامین آ ، ث ،ب ۶ و فیبر رژیمی است که آنها را به عنوان بخش ضروری هر رژیم غذایی سالم میسازد.
اگر از خراب شدن فلفل دلمهها خسته شدهاید، ما با سه روش بسیار ساده برای نگه داری فلفل دلمه ای، خرد شده و یا پخته عمل کردهایم. آنها را امتحان کنید و ببینید کدام روش مناسب است.
روش اول: فلفل دلمه کامل (۱تا۲ هفته)
آیا دوست دارید دورهمیهای تعطیلات آخر هفته را میزبانی کنید و غذای خوشمزه برای میهمانان تهیه کنید، اما از خرید فلفل به مقدار زیاد مطمئن نیستید میترسید قبل از استفاده ، خراب شوند؟ خب، با استفاده از این روشهای ساده میتوانید مطمئن شوید فلفل دلمه ای تازه و دست نخورده میماند.
روش: فلفل دلمه کامل را در کیسه پلاستیکی وکیوم گذاشته و داخل یخچال بگذارید. فلفل دلمه ای را در کیسه بریزید و در کشوی یخچال قرار دهید. میتوانید کیسه را باز کنید و یک فلفل دلمه ای کامل را هنگام نیاز برداشته و بقیه آن را در یخچال نگه دارید. وقتی با این روش نگه داری شود، فلفل دلمه ای ۱ تا ۲ هفته سالم میماند. توجه داشته باشید فلفل دلمه ای سبز بیشتر از فلفل قرمز یا زرد خواهد ماند.
روش دوم: فلفل دلمه خرد شده
همچنین میتوانید فلفل دلمه ای خرد شده را با نگهداری در یخچال به مدت کوتاهی تازه نگه دارید یا برای مدتی طولانیتر فریز کنید
نگه داری تکههای فلفل دلمهای (تا ۱ هفته)
اگر برنامه هفتگی بسیار شلوغی دارید و ترجیح میدهید سبزیجات را از قبل خرد کنید ، این روش میتواند موهبت الهی برای شما باشد.
مرحله ۱. بشویید و تخمهای آن را بیرون آورید و فلفل را تکه تکه کنید، فلفل را به طور کامل بشویید؛ تا هرگونه آلودگی آن از بین رود. با دقت فلفل دلمه ای ها را دو نیم کرده . دانهها بیرون آورید. فلفلها را به صورت تکههای ضخیم ببرید.
مرحله ۲. تکههای فلفل در یک دستمال کاغذی بپیچید. برای نگه داری فلفل دلمه ای،آنها را داخل دستمال کاغذی بپوشانید.
مرحله ۳. برشها را در یک ظرف محفوظ از هوا قرار دهید و آب سرد یخچال روی آن بریزید و داخل یخچال قرار دهید. دستمال را در یک ظرف محفوظ از هوا قرار دهید. مقداری آب سرد در ظرف بریزید. درپوش آن را بگذارید و ظرف را درطبقه سبزیجات یخچال قرار دهید. تکههای فلفل دلمه ای نیز تا یک هفته با استفاده از این روش ترد باقی خواهند ماند. اگر میخواهید آنها را بیشتر نگه دارید ، پس از یک هفته آب را عوض کنید.
روش نگهداری و فریز کردن فلفل دلمهای (۱۰ تا ۱۲ ماه)
اگر میخواهید فلفل دلمه ای را نگه دارید تا در طول ماههای سخت زمستان کمی استفاده کنید، میتوانید این کار را با فریز کردن برشهای فلفل، انجام دهید.
مرحله ۱. تکههای فلفل را یک ساعت فریز کنید . تکههای فلفل را روی سینی پخش کنید. سینی را یک ساعت یا بیشتر در فریزر بگذارید تا این که تکههای به طور کامل منجمد شوند.
مرحله ۲. تکههای یخ زده را در داخل کیسه وکیوم بریزید و آنها را منجمد کنید. کیسههای مهروموم شده را در فریزر نگه دارید. میتوانید چند برش را در زمان نیاز، با آماده کردن دستههای جداگانه بردارید. فلفلها اینطور ۱۰ تا ۱۲ ماه میمانند ، اگرچه توصیه میشود سبزیجات منجمد در عرض ۸ ماه مصرف شوند.
روش سوم: پختن فلفل دلمهای (۴ تا ۶ ماه)
راهی دیگر برای جلوگیری از هدر رفتن و حتی کمک به کاهش زمان پخت این است که فلفل دلمه ای پخته شده را منجمد کنید.
ترفند این است که فلفل دلمه ای را تا نیمه راه درست کنید تا آنها طعم خود را بدون اینکه بیش از حد خیس شوند حفظ کنند. به سادگی، تکههای فلفل را در کمی روغن زیتون سرخ کنید و زمانی که نیمی از آنها پخته شد ، آنها را از روی گرما بردارید.
مرحله ۱. تکههای فلفل را فریزکنید. تکههای فلفل پخته را روی بشقاب پهن کنید. آن را یک ساعت یا بیشتر در فریزر بگذارید تا منجمد شود.
مرحله ۲. آنها را در کیسه و فریزر قرار دهید. تکههای یخ زده را در کیسه بگذارید. از یک نی برای بیرون کشیدن تمام هوا استفاده کنید و کیسه را ببندید، در نتیجه به طور موثر کیسه را مهر و موم کنید و کیسه را در فریزر نگهداری کنید. زمانی که آماده استفاده از آنها هستید، میتوانید آنها را از فریزر بیرون آورید و آنها را ۳ تا ۴ روز دیگر در یخچال نگه دارید. توصیه میکنیم چندین بسته کوچک را منجمد کنید و هر بار که نیاز دارید یک کیسه را بردارید. تکههای فلفل را میتوان در فریزر ۴ تا ۶ ماه نگه داشت .
نکات تکمیلی در مورد روش نگهداری فلفل دلمهای
در حالی که این روشها کمک خواهند کرد که مدت طولانی فلفل را نگهداری کنید، باید مراقب باشید خراب نشود. وقتی فلفل دلمه ای خراب میشود، نرم و بی رنگ میشوند، آن ها را بیرون بریزید تا یخچال و مواد غذایی دیگر شما بد بو نشدند. اگر میخواهید با یک روش نگهداری ساده، فلفل دلمه ای خرد شده را ۲ تا ۳ روز داشته باشید، میتوانید آن ها را سالم در یخچال نگه دارید فقط آنها را در ظرف قرار دهید. علاوه بر خاصیت ، فلفل نیز میتواند برای تزیین غذا مورد استفاده قرار گیرد.
منبع:سایت صنایع غذایی
یکی از محصولات برجسته شرکت صنایع برودتی برادران حقیقی یخساز قالبی می باشد.
یخساز قالبی و موارد مصرف آن
یخساز قالبی صنایع برودتی برادران حقیقی دستگاهی است که برای تولید یخ قالبی کاربرد دارد .
کارخانه یخساز ثابت و متحرک یکی از متداولترین روش تولید یخ قالبی میباشد که از آن می توان برای کسب درآمد و عرضه یخ بصورت بسته بندی به بازار مصرف استفاده کرد .
یخساز قالبی برای تولید یخ قالبی بهداشتی برای مصارف مختلفی مانند تن ریزی و انواع کشتارگاه های سنتی و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد .
دستگاه یخساز قالبی علاوه بر صنایع غذایی در صنایع زیر نیز مورد استفاده قرار می گیرد:
– صنایع بتن
– صید و ماهیگیری و صنایع وابسته به آن
– صنایع شیمیایی و دارویی
– ایستگاهها و بازارهای فروش ماهی
– کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی و . . .
– تولید نان، شیرینی، . . .
– صنایع فرآورده های گوشتی (مرغ، سوسیس، کالباس و . . . )
– صنایع حمل و نقل و جابجایی مواد فاسد شدنی (گوشت، مرغ، ماهی، میوه، سبزیجات و . . . )
مشخصات دستگاه یخساز قالبی :
– دستگاه یخساز تمام اتوماتیک از دو بخش مولد یخ (دستگاه یخ ساز پولکی) و دستگاه پرس یخ (قالب زن) تشکیل شده است.
– مجهز به سیستم تصفیه آب (فیلتر و UV) می باشد که دسترسی به یک محصول (یخ قالبی) کاملاً سالم و بهداشتی را میسر نموده است.
– تمام مراحل تولید یخ بدون دخالت دست و کاملاً به صورت اتوماتیک انجام می شود.
– قابلیت تجهیز به دستگاه بسته بندی را دارد.
– دستگاه پرس یخ (قالب زن) به صورت هیدرولیک عمل خواهد کرد.
– یخ قالبی (حاصل از فشرده سازی یخ پولکی) با توجه به نوع، دوام و خط بین اجزای فشرده شده بسیار مطلوب می باشد.
– یخ قالبی حاصل از دستگاه با ابعاد (mm) 500×۲۴۵×۲۴۵ و با وزن ۲۵ کیلو گرم می باشد، که قابلیت تولید در اندازه های طوطی متفاوت (حداکثر ۵۰۰ mm ) را خواهد داشت.
– ظرفیت تولید یخ قالبی توسط هر دستگاه یخساز اتوماتیک از ۱۰ تن تا ۲۵ تن در ۲۴ ساعت می باشد.
– قطعات اصلی دستگاه از مرغوبترین نوع آن و ساخت کشورهای اروپایی ، ژاپن و . . . می باشد و از نظر مصرف بهینه انرژی مورد توجه است.
– حداقل ابعاد محل مورد نیاز برای دستگاه یخساز اتوماتیک به طور کامل (m) 5×۵/۴×۵/۴ می باشد.
– درام یخسار پولکی از گرید (Grade) شماره ۳۰۴ استنلس استیل بوده که مورد تائید استاندارد مواد غذایی (HACCP) می باشد.
علاوه بر مزایای بهداشتی (تولید یخ بدون دخالت دست و با آب تصفیه شده) برخی از مزایای اقتصادی دستگاه یخساز قالبی به شرح زیر می باشد:
– حذف کامل مخزن آب نمک
– حذف کامل آب نمک
– حذف کامل کلیه قالب های فلزی
– حذف کامل هرگونه جرثقیل و ستون های مربوطه
– حذف کامل دستگاه های پرکن، ذوب کن و چپه کن
– حذف فضای اشغال شده توسط اقلام فوق
– صرفه جویی در ساختمان به دلیل حذف اقلام یاد شده
– حذف کامل کویل یا اواپراتورهای مغروق شده در آب نمک
– حذف کامل سیستم همزن
– کوچک شدن تابلو برق
– کوچک شدن ساختمان تولید
– کوچک شدن تابلو قدرت و فرمان و به حداقل رسیدن مقدار کابل های مصرفی
– صرفه جویی در مقدار آب در ریزش هایی مانند دیفراست و سرریزها
– لوکس بودن مکان تولید و حذف هرگونه شانس آلودگی